Más fosszilis energiahordozókkal összehasonlítva, a földgáz felhasználása során jelentősen kevesebb mennyiségű káros anyag kerül a legkörbe. Éppen ezért a bővülő földgázfelhasználás az üvegházhatás csökkentésének egyik fontos, ésszerűen alkalmazható eszköze.
Piaci partnereinkkel együttműködve teszünk lépéseket a környezetbarát és hatékony földgázhasználat bővítése, a minőségi és energiahatékony berendezések népszerűsítése, az energiahatékonysági támogatás erősítése, valamint az energia- és környezettudatos oktatóanyagok összeállítása érdekében.
Integrált Irányítási Rendszerünk részeként ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk, így biztosítva tevékenységeink környezetvédelmi feltételeinek prioritását és folyamatos javítását.
Működésünk teljes vetületén törekszünk a környezettudatosságra. Megkezdtük a zöld iroda program megvalósítását: szelektív hulladékgyűjtéssel, racionális villamos energia fogyasztással, a papírfelhasználás mérséklésével, illetve víztakarékos berendezések üzembe helyezésével törekszünk a környezetkímélő magatartásra. Irodáink kialakítása maximálisan kihasználja a természetes fényt, amely a környezeti szempontokon túl munkatársaink közérzetére is kedvezően hat.