Üzletszabályzat iparági egyeztetése II.

Tisztelt Partnereink!

Az MFGT a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 19/2009. (I.30.) Korm. rendelet (Vhr.) 121. §-nak megfelelően felülvizsgálja Üzletszabályzatát.

Az MFGT a Vhr. 123. §-ban foglalt kötelezettségeinek teljesítéseként, üzletszabályzata tervezetét az érintett engedélyesekkel történő egyeztetés céljából a honlapján közzéteszi és az Üzletszabályzatát érintő változások kapcsán egyeztetést kezdeményez az érintett engedélyesekkel, a földgázkereskedők és érintett energetikai felhasználók érdekképviseleteivel. Az MFGT a Vhr. 123. §-ban foglaltakkal összhangban az észrevételek megtételére 22 napos időtartamot biztosít, a visszajelzések határideje 2023. szeptember 27.

A 2023. júniusban iparági egyeztetésre bocsájtott verzióhoz képest az előrefizetés feltételeit leíró ÁSZF fejezeteiben történt kiegészítés és a hosszú távú rugalmas szerződésminta került beillesztésre.

A módosítások és szövegezés kapcsán a csatolt word file szerinti formátumban kérjük észrevételeiket megküldeni a következő e-mail címre:

Horváth Hajnalka – horvathh@mfgt.hu

dr. József Ákos – jozsefa@mfgt.hu

 

Észrevételeiket előre is köszönjük!

 Kapcsolattartók:

Horváth Hajnalka – horvathh@mfgt.hu

dr. József Ákos – jozsefa@mfgt.hu

 

2023. szeptember 5.

 

1. számú melléklet: Üzletszabályzat tervezet korrektúra nélkül

2. számú melléklet: Üzletszabályzat tervezet korrektúrával

3. számú melléklet: Észrevételek táblázat